log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Новус Трејд

novuslogo

Адреса: ул. Борис Трајковски 4 бр. 29б, Скопје
Телефон: +389 2 7/00-070
Мобилен: 070/221-222; 070/217-217
Email: info@novus.com.mk

   web    fbfb 

      ОПИС                

Новус е основан во Скопје 1989 год. и е лидер во автомобилскиот сектор, со фокус на сервисирање и поправка на возила, како и продажба и монтажа на дополнителна опрема.
Новус трејд има голема база на клиенти и соработници, како во земјата така и во странство, посебно во соседните држави. Секогаш во чекор со најновите светски тренодови и работи само со високо квалитетна опрема и алати.

-Автостакла
Поправка на оштетни ветробрански стакла (без промена на фабричкото).

-Клима фолии
Медицински е потврдено дека долготрајната изложеност на овие зраци, предизвикува рак на кожата, глауком и предвремена катаракта. Материјалната штета што ја предизвикуваат ултравиолетовите (UV) и инфрацрвените (IR) зраци е голема, трајно го оштетуваат и уништуваат енериерот на возилото.
Од безбедоносен аспект заштитните клима фолии ве заштитуваат од ненадејни кршења на стаклата од удар или при сообрaќајна незгода, недозволуваjќи му на стаклото да се распрсне на ситни парчиња и притоа да предизвика повреди на возачот и патниците. Тие се залепени со силен лепак за стаклото, а нивната ламинирана конструкција може да ве заштити дури и од експлозија.

-Лимариски поправки и фарбање на возила
Употреба на најсовремената технологија за поправка на каросериски оштетувања на вашиот автомобил. Новус секогаш се грижи да ја изготви најповолна опција на поправка и доведување на возилото во својата првобитната состојба.

-Аудио/видео опрема, авто аларми е аксесоари
Голема палета на аудио опрема од брендовите: Pioneer, Clarion, JVC, JBL, Alpine.
Новата генерација на авто аларми од познатите брендови COBRA,GT и други се дизајнирани според вашата желба и потреба.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Новус Трејд

     МАПА                 

Печати