log in

АЛУ КОНИГ ШТАЛ

      ОПИС                

alukonigshtallogo

 ALUKÖNIGSTAHL е официјален претставник на висококвалитетните алуминиумски и PVC системи на германскиот бренд SCHÜCO и челичните системи на швајцарската марка JANSEN во Македонија, како и системите за заштита од сонце на брендот WAREMA- Германија.
Продуктите со кои располагаме се:
-    Алуминиумски, PVC и челични системи за врати и прозорци
-    Алуминиумски и челични системи за фасади и покривни застаклувања
-    Алуминиумски, PVC и челични лизгања и хармоники
-    Противпожарни системи
-    Системи за заштита од сонце
-    Внатрешни прегради
ALUKÖNIGSTAHL е успешна семејна компанија која работи низ цела Европа и веќе е во четвртата генерација. Не само многу вработени, туку и бројни клиенти останаа лојални за неколку генерации. Ова го нагласува нашето разбирање за заедничко партнерство: лично, услужно-ориентирано, лојално и стабилно. Освен нашиот тим за продажба, нашата техничка помош и специјализирани оддели се достапни за итна помош ако имате какви било прашања во врска со технологијата, опремата или софтверот. Нашата сеопфатна и уникатна услуга е признаена во целиот свет. Партнерството за нас значи заеднички поттик за врвна ефикасност - како "мотивациски мотор", што доведува до заеднички успеси заедно со нашите партнери .

      Соработката со ALUKÖNIGSTAHL гарантира:
    Системи и производи со врвен квалитет
    Познато потеко и потврдена репутација
    Дизајн, порачка и испорака од фирми со традиција, знаење и сите сертификати за квалитет
    Комплетна понуда
    Филозофија на градење партнерство со клиентите: инвеститори, директни купувачи, архитекти
    Традиција како доказ за квалитетот, како и сигурноста при експлоатација
    Највисоко ниво на техничко знаење и пронаоѓање на напредни, но оптимални решенија
    Комплетно сертифицирана продукција со поседување на стандардни и напредни сертификати за зелена и одржлива зграда
    Чекор напред- одговорност со поглед во иднината.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Алу Кониг Штал

     МАПА                 

Печати

     КОНТАКТ                 

Адреса: бул.Св. Климент Охридски 52/3 Скопје
Тел. : +389 72 221 406
 Факс: 02/2778752
E-mail: office@alukoenigstahl.mk
Web: www.alukoenigstahl.com

ALUKÖNIGSTAHL е официјален претставник на висококвалитетните алуминиумски и PVC системи на германскиот бренд SCHÜCO и челичните системи на швајцарската марка JANSEN во Македонија, како и системите за заштита од сонце на брендот WAREMA- Германија.
Продуктите со кои располагаме се:

-          Алуминиумски, PVC и челични системи за врати и прозорци

-          Алуминиумски и челични системи за фасади и покривни застаклувања

-          Алуминиумски, PVC и челични лизгања и хармоники

-          Противпожарни системи

-          Системи за заштита од сонце

-          Внатрешни прегради

ALUKÖNIGSTAHL е успешна семејна компанија која работи низ цела Европа и веќе е во четвртата генерација. Не само многу вработени, туку и бројни клиенти останаа лојални за неколку генерации. Ова го нагласува нашето разбирање за заедничко партнерство: лично, услужно-ориентирано, лојално и стабилно. Освен нашиот тим за продажба, нашата техничка помош и специјализирани оддели се достапни за итна помош ако имате какви било прашања во врска со технологијата, опремата или софтверот. Нашата сеопфатна и уникатна услуга е признаена во целиот свет. Партнерството за нас значи заеднички поттик за врвна ефикасност - како "мотивациски мотор", што доведува до заеднички успеси заедно со нашите партнери .

      Соработката со ALUKÖNIGSTAHL гарантира:

Ø  Системи и производи со врвен квалитет

Ø  Познато потеко и потврдена репутација

Ø  Дизајн, порачка и испорака од фирми со традиција, знаење и сите сертификати за квалитет

Ø  Комплетна понуда

Ø  Филозофија на градење партнерство со клиентите: инвеститори, директни купувачи, архитекти

Ø  Традиција како доказ за квалитетот, како и сигурноста при експлоатација

Ø  Највисоко ниво на техничко знаење и пронаоѓање на напредни, но оптимални решенија

Ø  Комплетно сертифицирана продукција со поседување на стандардни и напредни сертификати за зелена и одржлива зграда

Ø  Чекор напред- одговорност со поглед во иднината.