log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Семеринг- Мг

semering logo ул.206 бр.4
нас. Гоце Делчев
1000 Скопје, Р. Македонија
Телефон:
389 02/2545 527
389 02/3171 113
389 02 70 30 33 88
E-mail: goran_semering@yahoo.com

      ОПИС                

Семеринг- МГдооел  е компанија со долгогодишно искуство,  која со врвната услуга и квалитет се стекна со голем број клиенти, секогаш задоволни од брзата, навремена услуга и квалитет.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Семеринг - Мг

     МАПА                 

Печати