log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Беша Транс

Logo besatrans
  • Zhelinë | 1200 Tetovë | Maqedoni
    Tel: +389 (0) 44 378 263
    Mob: +389 (0) 70 501 114
  • E-mail – beshakt@hotmail.com

      ОПИС                

Ne 3 stade te biznesit familjar me hapa gjigand, duke filluar nga vitet e 90-ta BESHA TRANS si firme e vogel qe merej me export-import,nen udheheqjen e pronarit Mevaip Nesimi,filloi veprimtarine ne rajonin e Tetoves, ne autostraden Tetove-Shkup ( f.Zheline), qe ne vitin 2001 do te transformohet ne nje firme po me te njejtin emer duke pasuruar veprimtarine me prodhimin e bekatoneve, si nje „ sui generis '' ne Tetove, duke mbuluar Komunen e Zhelines me rethine.

Kulminacionin dhe satisfakcionin e suksesit do ta arrije ne vitin 2014, duke u trasheguar nga i ati, tani si prone e dy vellezerve Mujdin dhe Sefer Nesimi. Fillet ishin te ngadalshme, por te sigurta, qe prej hapjes deri me sot qendron ne te njejten hapsire, duke zgjeruar lokacionet dhe veprimtarine. Duke ecur drejte perfeksionizmit dhe pervojes, e nevojave te tregut ne Republiken e Maqedonise. Po me te njejtin emer Besha Trans do te shfaqe oferte serioze si qender e Kontrollimit Teknik te Automjeteve.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Беша Транс

     МАПА                 

Печати