log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Т.Д РОМАН-ПРИЛЕП


 

Адреса: Илија Василевски Бр.12
Телефон: +389 70 353 001
Е-маил:
info@roman.com.mk

      ОПИС                

Според вашите потреби агенцијата за превоз на патници РОМАН, покрај редовните линии организира тури по ваша желба...
Овој вид на организација Ви овозможува потполна слобода во организацијата на патувањето. Вие одбирате со кого сакате да патувате, поаѓате кога Вас најмногу ви одговара, паузирате каде сакате, одбирате возило по ваша мерка со мошност за патување во возила 4+1, 5+1, 12+1, 25+1, 52+1. Сите возила на агенцијата располагаат со луксузни услови за патување. Ова е можност која ги исполнува вашите потреби за патување.
РЕНТА КАР : Уште една поволност која е достапна за Вас со нашата компанија. Покрај можноста за патување со наш професионален шофер, имате можност за изнајмјување на возилата од нашиот возен парк. Цените се достапни и зависат од луксузноста на возилото.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати