log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Брегал

handproduction logo
Улица: Индустриска бр. 5, 2320 Делчево
е-маил:
bregaldooel@yahoo.com
contact@bregal.com.mk
Телефон : +389 33-410-036

web
    fbfb

      ОПИС                

Брегал доо Делчево е компанија која се занимава со продажба на големо во соработка со правни лица (фирми). Брегал доо е основано во Делчево, Република Македонија, во 2005 год., од високо стручен тим, кој се прошири и денес дава и нуди артикли и услуги низ целата земја. Увоз, продажба и дистрибуција на квалитетни производи ( our brand name: HAND PRODUCTS ) е главната цел на нашата работа, задоволен клиент кој го признава нашиот квалитет се наоѓа во центарот на сите наши планови и активности.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК: 07:00 ~ 17:00 Ч.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Брегал

     МАПА                 

Печати