log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

САЛКО-СИ

salko s logo

Адреса: 15-ТИ КОРПУС ББ Струга,Македонија
Телефон: 078 362812
Е-маил: salko_si@yahoo.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/salkohomeandlighting/
Instagram profile: salkohomelighting
Работно Време: Пон-Саб 09:00 до 20:00

      ОПИС                

Ние нудиме секакви видови на внатрешни и надворешни тела за осветлување , видови на производи за домаќинство,видови на производи за декорација на вашите домови и деловни простории
Доколку сакате да имате совршен дом дојдете и уверете се во квалитетот.

    ГАЛЕРИЈА           

 

САЛКО-СИ

     МАПА                 

Печати