log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Приматекс

 primateks logo

Адреса: бул. Александар Македонски бр.46А, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2401 106
         +389 2 2551 214
E-mail: info@primatex.com.mk

web

      ОПИС                

Нашата компанија повеќе од 20 години преставува лидер во комуналната хигиена, услугите за Дезинсекција, Дератизација и Дезинфекција, а од неодамна и во сегментот на хигиената, санитацијата, избор на иновативни решенија за професионални корисници, хартиени производи за професионална употреба, алатки и пробор за хигиена. Како преставник и дистрибутер на повеќе од 7 реномирани производителиимаме развиено сопствена дистрибутивна мрежа и стручно оспособени вработени кои во секое време посветено работат на Вашите потреби, желби и проблеми…
Заеднички се трудиме да ја добиеме Вашата доверба, истата да ја потврдиме и надградиме. Ова е нашата стратегија која сакаме да ја отсликаме. Секојдневно се надградуваме и усовршуваме за ефикасно извршување на нашите работни задачи. Веруваме во тоа што го работиме и се повеќе наши корисници се доказ за Вашето задоволство и доверба која ни ја потврдувате секојдневно.
Ви благодариме на Вашата доверба. Продолжуваме со нова енергија како и од самиот почеток за да изнајдеме идни подобри решенија за сите Ваши потреби…
За здрава и чиста средина…

    ГАЛЕРИЈА           

 

Приматекс

     МАПА                 

Печати