log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Вивидерм

logo vividerm

Адреса:Васил Ѓоргов бр.34/3-4,Скопје
Телефон:+389 2 309 9363
               +389 71 363 625
Е-маил:vividermmk@gmail.com
web    fbfb 

      ОПИС                


Дерматолошко-естетска ординација Вивидерм се занимава со лекување на болести на кожата, општи дерматолошки и венеролошки прегледи, дермоскопија, миколошко испитување, отстранување на кожни промени со радиобран и криотерапија како и склерозација на површни мали крвни садови, алерго тестови.

Во ординацијата се работи и на естетски корекции како што се мезотерапија, микродермоабразија, хемиски пилинзи, аплицирање филери и ботокс, козметички третмани и третмани со плазма богата со тромбоцити.

Во дерматолошко-естетска ординација Вивидерм работи медицински персонал, д-р Вангел Битољану и д-р Вероника Давчева Битољану, со долгогодишно професионално искуство во дермато-венерологијата, подготвени во пресрет на потребите на пациентот со стручен совет, преглед и медицинско лекување.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Вивидерм

     МАПА                 

Печати