log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Павел Шлеп

pavel2

Адреса: Ул. Антон Чехов 45, Скопје
Телефон:02 2 035117
Мобилен: 070375522
Еmail: darkopavelslep@gmail.com

  

 

      ОПИС                

 Патна служба Павел Шлеп, врши јавен превоз на возила, виљушкари, мини багери, машини и други возила и машини до 3.5 тони. Приоритет имаат оние од Тетово и Скопје.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Павел Шлеп

     МАПА                 

Печати