log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

аптека јаглика

jaglikalogo


Адреса: ул.5 бр.18 с.Јурумлери, 1000 Скопје
Телефон: +389 (02) 254 55 45
Е-маил: aptekajaglika@gmail.com

      ОПИС                

ПЗУ Аптека Јаглика е основана во Јуни 2014 година.
Располага со голем асортиман на лекови, помошни лековити средства и медицнски помагала. Располага и со широка палета на производи за бебиња, како и козметика за бебиња, произвди за хранење и козметика, производи за нега на тело и нега на коса, како и производи за нега на заби. Работи и со ФЗОМ, така што има и лекови на рецепт во секое време.
Во аптеката работи професионален и љубезен тим, кој е спремен во секое време да одговори на васите прашања и барањата на пациентите.

    ГАЛЕРИЈА           

 

аптека јаглика

     МАПА                 

Печати