log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Аптека Еда-Фарм

eda farm logo2

Адреса: ул. 11ти Октомври Бр.11, 1300 Куманово
Телефон: +389 (031) 413 776 / +389 (070) 597 965
Е-маил: orhanseferi_os@hotmail.com

      ОПИС                

 ЗА НАС

Драги клиенти ние се наоѓаме во Град Куманово , ул. 11. Октомври бр. 11 спроти градската Џамија во центарот на Градот.
Во нашата аптеката „ЕДА ФАРМ„ , нашите клиенти ги очекува широк спектар на лекови, бројни комплементарни медицински производи и широк спектар на услуги. Мотивиран, квалификуван тим (Магистер на фармацевтски науки и фармацевтски техничари) со нетрпение ве очекува да ве советува индивидуално за сите прашања во врска со вашето здравје и благосостојба.

Во нашата Аптека нудиме  различни  лекови како витамини, минерали, козметички артикли, лекови за бременост, медицински апарати, храна за бебе,и други брендирани производи што се грижат за вашето здравје, нега и убавина како што се:

     Биодерма(BIODERMA),
     Логона (LOGONA),
     Авене(AVENE),
     Биотрејд(BIOTRADE),
     Роше (ROCHE)

Кога имате потреба од лекови, сакате да му верувате на изворот и да си дозволите најдобар квалитет.
ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ – ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

    ГАЛЕРИЈА           

Аптека Еда-Фарм

     МАПА                 

Печати