log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АПТЕКА САРА ФАРМ СКОПЈЕ


 

Адреса: Ул. Теодосиј Гологанов бр.28

Телефон: 02/3220-880

Е-маил:apt.sarafarm@gmail.com

      ОПИС                

 

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АПТЕКА САРА ФАРМ ПЗУ

- Продажба на лекови
- Додатоци на исхрана
- Мерачи на притисок
- Козметички препарати
- Термометри
- Производи за деца и бебињ

Аптеката САРА ФАРМ нуди голема палета на лекови од домашни и странски произодители. Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински, хомеопатски производи, козметички и дермокозметички препарати, медицински помагала за домашна употреба, чаеви, лековити билки и додатоци на исхрана, етерични масла, диететски производи, програма за деца и бебиња, средства за професионална нега, односно се што е потребно за квалитетен и здрав живот.

Во секојдневната комуникација со пациентите и сите кои секојдневно влегуваат во нашите аптеки, се обидуваме да воспоставиме активен индивидуален пристап, потикнувајќи ги да донесат вистинска здрава одлука која ќе го подобри квалитетот на нивниот живот. На тој начин сакаме да не препознаете како референтно место за здравствена едукација, превенција и лечење, но и да ви понудиме производи кои ќе ви го олеснат и разубават секојдневието.

Особено сме горди на програмата за деца и бебиња, во која е опфатено се што им е потребно за нивен правилен и здрав развој.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати