log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ресторан Дрилон

  Адреса: Ул. Дебарско Езеро 1250, Дебар
Телефон:+389 46 833 922
Мобилен: 078241098
Еmail: drilon_ll@hotmail.com  

fb1

      ОПИС                

 Ресторан Дрилон се наоѓа покрај самото крајбрежје на дебарскиот бисер, Дебарското езеро. 

Прекрасен локал кој располага со затворена тераса и убав простран двор е сместен во неверојатна природа. Чистиот воздух, живописното зеленило, пријатниот амбиен, како и вкусната храна, се причина за огромниот број на посетители.
Ресторанот располага со голем капацитет за организирање на свадби и секаков вид на семејни веселби. Тука е и нашиот тим на вработени кој ќе се погрижи да се чувствувате како дома.
Размислувате за кафенце во двор со пријателите, вкусен ручек со семејството, романтична вечера или пак простор каде ќе ги прославувате вашите семејни веселби? Тогаш, повелете  во нашиот ресторан каде ќе се враќате постојано и каде ќе посакате да го прославите секој важен момент во вашиот живот.
Ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ресторан Дрилон

     МАПА                 

Печати