log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Еуроедил Холдинг

euroedil holding logo

Aдреса: п.ф. 1257 с.Скудриње, Дебар, Македонија
Телефон: +389 42 470 842
Факс: +389 42 221 244
Mобилен: +389 75 433 244
email: info@euroedil-holding.com
web:http://www.euroedil-holding.com/

      ОПИС                

Euroedil Holding е основана 2004 година и одтогаш до денес е во постојан развој следејки ги најновите трендови во бизнисот со челик и челични конструкции и елементи.

Главна дејност на компанијата е сечење на лим во ленти во различни димензии, производство на висечки системи за гипсени додатоци ( hanging systems for gypsum accessories) , изработка и монтажа на челични и кровни конструкции и делови на конструкции. Нашата цел се задоволни клиенти, функционални и висококвалитетни конструкции кои како дела долго ќе зборуват за нашата посветеност, професионалност и квалитет.Повелете, разгледајте ја нашата web презентација и слободно контактирајте не за секоја информација.

Услуги

Челични и кровни конструкции

Изработка и монтажа на челични и кровни конструкции

Услуга сечење на лим
grade DX 51 D + Z 275 NA - MA, EN10327/10143
chromated inside D: 508 or 610 mm, coil weight. from 2.5 - max. 24 tons

Висечки системи за гипсени додатоци
Производство на висечки системи за гипсени додатоци ( hanging systems for gypsum accessories)

    ГАЛЕРИЈА           

 

Еуроедил Холдинг

     МАПА                 

Печати