log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Аква Спид

akvaspid logo

Улица: Скупи бр. 9, Скопје, Македонија
е-маил:akvaspid@gmail.com
Мобилен:+389 (0)70/314 400
+389 (0)75/759 872
fb:https://www.facebook.com/Aqua-Speed-991529284265614/

      ОПИС                

АКВА СПИД е компанија која брзо, навремено и професионално ги решава Вашите проблеми со одводот и доставата на вода за најразлични намени.

Обучениот тим и возниот парк на АКВА СПИД се подготвени брзо и со максимална професионалност да ги извршат следниве улуги:

- Одзатнување на секаков вид одводи, со цистерна под притисок и електрична сајла

- Достава на техничка вода со цистерна

- Полнење и празнење базени со потопна пумпа

АКВА СПИД - Секогаш на вистинското место, во вистинско време!
- Миење на улици и бетонски површини

    ГАЛЕРИЈА           

 

Аква Спид

     МАПА                 

Печати