log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Јанпласт

janplast logo

Aдреса: Плоштад Маршал Тито бр.7, Kавадарци, Македонија
Телефон: +389 43 609 000
Мобилен: +389 72 250 728
Е-маил: info@janplast-dv.com

web   fbfb   pazar3logo

      ОПИС                

ЈанПласт-ДВ е основана на 01.04.2014 година. Компанијата под ова име е реалтивно млада но Тимот кој ја формираше позади себе имаше богато претходно искуство. Фирмата Јанпласт-дв изработува Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати,комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси. Седиштето на фирмата е сместено на ул.Шишка бр.38-2 1430 Кавадарци,додека продажниот салон се наоѓа на ул.Плоштад Маршал Тото бр.7-Кавадарци. Вредно е да се напомене да веќе втора година фирма активно учествува во прoектот на владата за субвенционирање на замена на стари со нови прозорци,и може да се пофалиме дeka и ланската и оваа година од вкупниот број на добтници од нашата општина ,половина беа преку нашата фирма. Исто соработуваме со УНДП,со халк банка има исто така поволен т.н.зелен кредит со мала каматна стапка, охридска банка исто има проект каде што дел од средствата повторно се рефундираат на клиентите. Отворени сме за соработка и Ви стоиме на располагање да одговориме на сите Ваши барања одобласта која што ја застапуваме...

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ
 ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на алуминиумска столарија
-Влезни врати
-Врати за купатила
-Собни врати
-Прозори
-Шибери
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на ПВЦ столарија
    -Влезни врати
    -Врати за купатила
    -Собни врати
    -Прозори
    -Шибери
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на ролетни
    -РОЛЕТНИ
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на гаражни врати
    -рологаражни врати
    -сегментни врати
Двата модела на гаражни врати се со мотор и со далечинско управување
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на комарници
    -комарници за врати
    -комарници за прозорци
сите модели се изработуваат по дадени димензии и мерки и се со соодветни разновидни механизми...
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на венецијанер завеси
    -венецијанер завеси
најразлични бои . пречник , димензии и поставување на истите
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на вариолајт завеси
    -вариолајт завеси
најразлични бои . пречник , димензии, дезени и поставување на истите
ЈАНПЛАСТ-ДВ Ви нуди секаков вид на зебра завеси
    -зебра завеси
најразлични бои . пречник , димензии, дезени и поставување на истите

Побарајте понуда во Нашиот продажен салон на ул.Маршал Тито бр.7 во Кавадарци до Градското собрание.Нашите продавачи Љубезно ке ве пречекаат и ке го примат Вашето барање со Наши совети и препораки. Закажуваме термин за земање на мерки на лице место во консултација со Нашите монтери.Изготвуваме соодветна понуда според Вашите барања и потреби и закажуваме термин за изведба -монтажа . Нашите производи се со врвен квалитет ги изработуваме според потребните претходно земените мерки. Даваме гаранција со обезбеден сервис и резервни делови во и вон гарантниот рок на инсталираните производи од Наша страна. Повелете , Ве очекуваме...

Не заборавете да се информирате за поволностите за плаќање на рати или со користење на кредитни линии или пак за искористување на субвенции од тековните проекти. Ние сме реномирана и етаблирана компанија која редовно ги следи сите трендови и ги поддржува сите владини и локални проекти за субвенционирање , а како акредитирана и докажана компанија имаме приоритет при барањата за кредитни линии од Нашите клиенти кон повеќе банки во Македонија. Вам ви преостанува само да стапите во контакт со Вас , а ние ке се потрудиме и во сигурност ке ги исполниме Вашите барања.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Јанпласт

     МАПА                 

Печати