log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МАК МЕДИКА ДОО


 

Адреса: Ул. Даме Груев бр. 5/3
Телефон
+389 02 3225 773

Е-маил: makmedika@hotmail.com

      ОПИС                

 

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.

• Стоматологија

• Општа медицина

• Гинекологија

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати