log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

• Телефон за контакт: 075 478-652
• Адреса: Ул. „Индустриска“ бр.5, 2320
• Град: Делчево
• Држава: Македонија
• Е-маил: bregaldooel@yahoo.com
• Веб страна: http://www.bregal.com.mk/


Брегал Доо Делчево е компанија која се занимава со продажба на големо во соработка со правни лица (фирми). Брегал доо е основано во Делчево, Република Македонија, во 2005 год., од високо стручен тим, кој се прошири и денес дава и нуди артикли и услуги низ целата земја. Увоз, продажба и дистрибуција на квалитетни производи (our brand name: HAND PRODUCTS) е главната цел на нашата работа, задоволен клиент кој го признава нашиот квалитет се наоѓа во центарот на сите наши планови и активности. Дистрибуција на роба во маркети и конфекции исто така вршиме набавка на роба по порачка од Кина и Турција.

Производи
Запалки магнетни АСК, ер фреш Акорд, секундарен лепак Рилл, ханзапласт Ханд бонд, кујнска крпа , лед неонки 1,2м 18в, стреч фолија рачна, сунгерче за садови, роденденска програма - тацни, свирки , маски , капи, украсни кеси од пвц и хартија, чачкалици за заби, батерии, апостолки ,папучи, ракавици за вц, селотејп, и многу други а од конфекциски машини Јуки, Џаста, Бротхер, Сируба, Пегасус, Џек, Маика Италија, Супреме, Стронг ножеви, Амида, Воматекс , Озер макина, ОРОКС ИталијаПечати

Контакт

Брегал Доел
075478652
2320
Делчево
Продажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големоПродажба на големо