log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

• Телефон за контакт: 075 478-652
• Адреса: 3 Македонска Ударна Бригада 46
• Град: Куманово
• Држава: Македонија
• Е-пошта: ariskumanovo@yahoo.com
• Веб страна: https://www.aris.com.mk/

АРИС Д.О.О. е основана во 1993 година, како една од првите компании за производство на средства за хигиена во регионот, во форма на занаетчиска работилница.
Денес АРИС располага со модерни производствени и магацински капацитети, широка палета на производи и развиена субдистрибутерска и микродистрибутерска мрежа на териториите на Македонија, Србија, БиХ и Косово.
Нашата палета брои околу 50 производи, кои се распоредени во следниве категории:
• средства за отстранување на дамки
• средства за одзатнување на одводи
• средства за миење садови
• средства за дезинфекција
• средства за отстранување наслаги од бигор
• абразивни средства, средства за WC школки
• средства за стакло
• средства за подови
• политура за мебел
• течни детергенти за алишта
• омекнувачи
• течни сапуни за миење раце
• гел за дезинфекција на раце
• шампон за коса
• регенератор за коса

Како и широк асортиман на средста за чистње за потребите во индустријата.Печати

Контакт

Арис Куманово
075334294
1300
Куманово
Производство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиенаПроизводство на средства за хигиена