log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

• Телефон за контакт: 075759872
• Адреса: Скупи 9 Злокуќани
• Град: Скопје
• Држава: Македонија
• Е-пошта: akvaspid@gmail.com
АКВА СПИД е компанија која брзо, навремено и професионално ги решава Вашите проблеми со одводот и доставата на вода за најразлични намени.
Обучениот тим и возниот парк на АКВА СПИД се подготвени брзо и со максимална професионалност да ги извршат следниве улуги:
• - Одзатнување на секаков вид одводи, со цистерна под притисок и електрична сајла
• - Достава на техничка вода со цистерна
• - Полнење и празнење базени со потопна пумпа
• АКВА СПИД - Секогаш на вистинското место, во вистинско време!
• - Миење на улици и бетонски површини


Печати

Контакт

АКВА СПИД
075759872
1000
Скопје
Навремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблемиНавремено и професионално ги решавање на Вашите проблеми