log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Зѓими Компани

zgjimi logo

Адреса: с.Порој бб, Тетово, Македонија
Телефон: +389 44 337 869
Факс:       +389 44 349 042
Mобилен: +389 70 357 054
E-маил: muratkasami@hotmail.com

fbfb  
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 18:00
Саб од 08:00 до 15:00

      ОПИС                

Зѓими компани е прва приватна компанија за технички преглед и регистрација на моторни возила во Тетово.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Зѓими компани

     МАПА                 

Печати