log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Виа Комерц

viakomerc logo

Адреса: ул.1721 бр.29 Индустриска зона Сарај, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2056 000
Е-маил: info@via.com.mk

web   fbfb  

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 19:00
Саб од 08:00 до 14:00

      ОПИС                

Компанијата ВИА КОМЕРЦ располага со најсовремено опремена Станица за технички преглед на возила, во која едноставно и брзо, на едно место ќе ги завршите сите неопходни формалности за регистрирање на Вашето возило и секако по најниски цени. Во рамките на Станицата за технички преглед на возила работи и шалтер на МВР. Ви останува само да дојдете и Вашето возило за час ќе биде регистрирано.

ВИА БРОКЕР – ВАШ ЛИЧЕН БРОКЕР ВО ОСИГУРУВАЊЕТО

ВИА БРОКЕР е професионален посредник за осигурување за сите видови на животно и неживотно осигурување. Нашата дејност е посредување во осигурувањето, односно сите оние активности поврзани со поврзување на осигуреникот со осигурителните компании. За потребите на нашите клиенти имаме договор за застапување со сите наши реномирани компании за осигурување, што Ви дава можност да побарате понуда од повеќе осигурителни компании и со помош и совет на нашите брокерски експерти кои имаат богато професионално искуство во осигурителната дејност донесете најдобра одлука за Вашето осигурување. Ви стоиме на располагање во секое време за Вашите потреби.
Осигурително-брокерската компанија ВИА БРОКЕР е формирана и започна со работа на 07.02.2014 година. Фирмата е со седиште на ул. 1721 бр. 29, Сарај, 1000 Скопје
ВИА БРОКЕР е формирано согласно Законот за супервизија во осигурувањето.

Производи во чија продажба ВИА БРОКЕР посредува:

Осигурување од автоодговорност
Каско осигурување
Зелен картон
Осигурување на патници во јавен превоз
Патничко осигурување
Осигурување на домаќинство
Осигурување на имот
Осигурување од незгода при работа

Не ризикувајте, осигурајте се, повикајте го ВИА БРОКЕР – Вашиот личен брокер
Со надеж за идна успешна деловна соработка, најсрдечно Ве поздравуваме


Станица за технички преглед

Компанијата ВИА КОМЕРЦ располага со најсовремено опремена Станица за технички преглед на возила, во која едноставно и брзо, на едно место ќе ги завршите сите неопходни формалности за регистрирање на Вашето возило.

Во рамките на Станицата за технички преглед на возила работи и шалтер на МВР, а свои пунктови имаат и повеќето осигурителни компании. Вам ви останува само да дојдете и Вашето возило за час ќе биде регистрирано.

Новите услуги кои можеме да ги обезбедиме за нашите клиенти се:
Баждарење на Тахографи
Таксаметри
Единечно одобрување (хомологација) за патнички, товарни и приклучни возила
А-тест на Плински уреди
Затемнети стакла
Работно време: од 7 до 19 часот, сабота од 8 до 14 часот.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Виа Комерц

     МАПА                 

Печати