log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Лим Бус

limbus logo

Адреса: ул.Илинденска бр.43, Тетово, Македонија
Tелефон: +389 44 330 031
Мобилен: +389 71 252 929
               +491 7210 20200
Е-маил: info@limbus.mk

web   fbfb

Работно време:
он - Саб од 09:00 до 19:00

      ОПИС                

Нашата Мисија

Лимбус е компанија од верувани, страстни патувачи кои можат да создадат луксузни патувања во повеќе дестинации во Германија. Лимбус не само што е обрзана за да ви направи добро патување, туку ние сме исто така обрзани да ви обезбедиме среќно и успешно патување од почетокот до крајот на патувањето. Ако сте заинтересирани, само треба да не контакирате преку електронска пошта или преку телефон и ќе ви кажеме кога е најдоброто време за вашето патување.


Нашите услуги
Нашите понуди

Ние сме обрзани да ви обезбедиме патување со највисокиот квалитет, со помош на нашата енергија и ентузијазм, со многу години искуство. Нашата најголема сатисфакција доага од нашиот голем број на задоволни корисници кои имаат искуство со патување со нас.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Лим Бус

     МАПА                 

Печати