log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фигурела

figurela logo

Адреса: ул.Орце Николов бр.68, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 6090 620
Mобилен: +389 78 317 379
Е-маил: office@studiofigurella.com

 web   fbfb   instagram   youtube   twiter
Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 20:00

      ОПИС                

Figurella е место во кое на физиолшки начин со сертифициран активен и природен метод ќе го ремоделирате вашето тело, а за тоа ќе добиете и ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА! Ослободете се од вишокот сантиметри, остварете го вашиот сон и поседувајте совршена фигура соединувајќи патентирана движечка активност, озонски третман и основни нутриционистички совети од вашиот личен асистент.

Третманот се содржи од серија на вежби кои се изведувааат во посебни кабини (кревети) на температура од 36,7 степени (како нормалната човечка температура).

Вежбите се изготвени за секој клиент посебно,односно го третираат оној дел од телото кој се смета дека е најпроблематичен.
Целта на вежбите е да ги намали маснотите на оној дел од кој е најкритичен, да го зајакне локалното ткиво и да го редуцира целулитот.

БЕСПЛАТНА АНАЛИЗА
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
СТРУЧНИ ЛИЦА
ГАРАНТИРАН РЕЗУЛТАТ

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фигурела

     МАПА                 

Печати