log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АК-Сарај Трејд

ak saraj trejd logo

Адреса: Славеј Планина бр.42-27 Чаир, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 71 421 018
+389 70 606 945

      ОПИС                

Во АК-САРАЈ ТРЕЈД можете да најдете се што ви треба за вашиот дом ! Имаме голем асортиман на различни производи !!! Повелете посететене и уверете се во квалитетот кој го нудиме по симболични цени !!! КУПУВАЈТЕ КАЈ НАЈДОБРИТЕ АК-САРАЈ ТРЕЈД !

    ГАЛЕРИЈА           

 

АК-Сарај Трејд

     МАПА                 

Печати