log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Венеција

15179098 984265951700914 5510998642279286475 n

дреса: Ул.Иво Лола Рибар бр.84, 2000 Штип Македонија
Телефон:+389(0)32/382 303
Факс:+389 (0)32/382 303
Мобилен:+389 (0)70/210 384
Е-маил:k_venecija@t-home.mk
Веб:www.venecija.mk
Facebook Page:https://www.facebook.com/venecijamk/

Лице за контакт: Данче Цецова

      ОПИС                

Издавање на речници: англиски, германски, француски, италијански, грчки, шпански, бугарски и албански.
Разговорници: англиски, германски, француски, италијански, грчки, шпански, албански, руски и турски.
- Прирачници со CD: англиски, германски, грчки албански, италијански и француски.
- Лексикон на странски зборови и изрази; - речник на компјутерски термини.
- Холандски разговорник

Увоз и продажба на покани за свадби

http://www.sedefcards.com/en/

    ГАЛЕРИЈА           

 

Венеција

     МАПА                 

Печати