log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Политоп

politop logo

Адреса: с.Батинци бр.7/118а (Пат за Марков манастир), Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2722 010
Мобилен: +389 70 278 770
               +389 71 328 922
               +389 71 388 652
Е-маил: politop04@hotmail.com / info@politop.com.mk

 web   fbfb   youtube
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:30

      ОПИС                

Политоп ДООЕЛ - Скопје
Специјализирани за изработка на украсни панели, гаражни врати и комарници како и ред друг услуги, ние сме компанија која сигурно чекори напред, нудејки: сигурност, квалитет, дизајн каков што само може да се замисли. Тоа што најмногу ја краси нашата компанија е посветеноста во самата работа и навременото завршување на сите обрвски со цел нашите клиенти да бидат потполно задоволни. Изминативе 12 години, ни се уште поголем мотив за да продолжиме со одличната работа. Од самиот почеток па до денес, успеавме да ја прошириме нашата листа на клиенти во Македонија и надвор од неа. Тоа само ни го докажува нашиот професионализам.
Мотото на нашата фирма е: КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СЕ!
Нашите соработници се едни од најдобрите во европа, ако не и во светот. Нашата успешност, мораме да ја поделиме со нив, да не постоеа, немаше да можеме да го нудиме моменталниот квалитет.
Тоа што ни е пред се, КВАЛИТЕТ, прави нашата компанија да бележи успеси и да ги зголемува своите успеси, како компанија која котира високо кога станува збор за конкурентноста.

Производи
ПАНЕЛИ
-Супериор
-Алуминиумски
-Пластични
-Иноксни
-Економски

ГАРАЖНИ ВРАТИ
-Сегментни гаражни врати
-Мотори за гаражни врати

КОМАРНИЦИ
-Политоп роло комарник

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Политоп

     МАПА                 

Печати