log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Денеб Транс - Грација

 deneb trans gracija

Адреса: Леце Котески 29 г, Прилеп
Телефон: 048 410768
Мобилен: 070 208233
е-mail адреса deneb_trans@yahoo.com

     fbfb

      ОПИС                

Денеб Транс – Грација е компанија со традиција која ви го нуди најдобриот избор на плочки,санитарија и се она што ви е потребно за комплетно опремување на вашата бања. Најквалитетните материјали, највнимателно одбрани да одговараат на сечиј вкус. Повелете во нашиот салон, ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Денеб Транс - Грација

     МАПА                 

Печати