log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Чамовски

 camovskinovologo2

Адреса: Ул.Јанко Цветинов б.б.
2400 Струмица , Македонија
Тел: +389 (034) 612 520
Моб: +389 (072) 773 225
Е-маил: vasecamovski@gmail.com

   web    fbfb 

    ОПИС           

Вкусно опремениот eнтериер ќе ви овозможи да поминете незаборавни моменти исполнети со прекрасната македонска музика и трпеза, богата со разновидни специјалитети од Струмичкото поднебје.
Во гостилница “Чамовски” пробајте ја највкуснaта скара, топени сирења, различните видови салати и најдобрите специјалитети кои се подготвени од врвни готвачи. Услужени од врвен персонал, гарантирано ќе ги задоволиме сите Ваши гурмански потреби.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Чамовски

     МАПА                 

Печати