log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Интер Микс Медиа 1

intermiksmedia logo

Адреса: ул.30 бр.28а нас.Радишани, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2635 465
Мобилен: +389 70 805 773
Е-маил: tonipopovski@yahoo.com

fbfb   pazar3logo web

ОПИС

Изработка и монтажа на тенди, желатински завеси со и без механизам, чадори и фиксни настрешници.

ГАЛЕРИЈА

..