log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Аце Вела

 acevelalogo

Адреса: Ул. Живко Чинго бб, 6000 Охрид
Телефон: 046/252-808
Мобилен: 070/261-787
Еmail: acevela@gmail.com

  

      ОПИС                

 

Аце Вела Дооел од Охрид е градежна компанија за уредување на интериер, која се занимава со:

* Системи за сува градба – KNAUF
* Термо фасади - HENKEL, CERESIT
* Внатрешно машинско малтерисување – KNAUF
* Глетување и фарбање
* Изведба на спуштени тавани

    ГАЛЕРИЈА           

 

Аце Вела

     МАПА                 

Печати