log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Минимаркет Ирнекс

irneks logo

Адреса: ул.Васко Карангелевски бр.12, Прилеп, Македонија
Телефон: +389 48 417 772
Мобилен: +389 75 308 683
Е-маил: irneks_cvete@yahoo.com

Работно време:
Пон - Нед од 06:30 до 22:30

      ОПИС                

Наскоро...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Минимаркет Ирнекс

     МАПА                 

Печати