log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Јукан Петрол

јукан петрол лого 

Адреса:Пиринска бр.48/4,Скопје
Телефон:+389 2 3110 808
        +389 2 3134 041
Е-маил:petrol@yucan.com.mk
       

 

      ОПИС                

Увоз и дистрибуција на SHELL мазива.
Компанијата YUCAN PETROL е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија.
Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки
YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати