log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Рафи дооел

rafi novo logo1

Адреса: Ул. Марк Енглесова бр 10
6330 Струга , Македонија
Тел: +389 (046) 788 657
Моб: +389 (071) 619 446 , +389 (070) 694 658
Е-маил: info@rafi.com.mk , sales@rafi.com.mk

  web

      ОПИС                

РАФИ

Компанијата РАФИ - Струга е основана во 1995 година како резултат на долгогодишно искуство во областа на прехранбената индустрија и во доменот на продажба на опрема и давање стручна поддршка за галванизација.
Фирмата во секој момент има на располагање квалитетни хемиски производи од реномирани светски брендови, со што се гарантира квалитетот на производите, но и нивните поволни цени.
РАФИ - Струга, покрај широкиот спектар на хемикалии, на своите клиенти им нуди и експертска помош во форма на совети и техничка помош за време на процесот.
Можеме да ви понудиме хемикалии во овие области:
• Прехранбена индустрија
• Материјали за галванизација
• Индустриски хемикалии

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Рафи дооел

     МАПА                 

Печати