log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Парталко

 

Адреса:Ул.Марко Нестороски 196,Охрид
Телефон: +389 46 263 972
Мобилен: +389 70 212 110
Работно време: Пон - Пет од 09:00 до 17:00

    

      ОПИС                

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати