log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Муратори Гроуп

muratori grouplogo 

Адреса: с.Порој,Тетово
Телефон:+389 72 221 924
Е-маил:
info@muratorigroup.mk
web    fbfb

      ОПИС                

 

Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike. Suksesi i Muratori Group është i bazuar në përkushtimin e kompanisë për suksesin e klientëve të saj dhe të punonjësve të saj.
Muratori Group është një kompani ndërtimi që ofron një gamë të gjërë shërbimesh, duke përfshirë: kontraktim i përgjithshëm, shërbimet e para-ndërtimit, konsultim ndërtimi, menaxhimin e programit, menaxhimin e ndërtimit etj.

High quality labor
Updated technology
100% employee owned
One of the top 10 U.S. commercial builders
1,600 full-time salaried and 1,200 weekly
We’re builders, not just brokers
High quality labor
Updated technology
100% employee owned
One of the top 10 U.S. commercial builders
1,600 full-time salaried and 1,200 weekly
We’re builders, not just brokers

– Jemi të pasionuar në punën që bëjmë dhe njëkohësisht kemi reputacion të gjerë në tregun e projektimit e ndërtimit si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

– Projektojmë e ndërtojmë me standarde, proporcione, rregulla estetike e materiale që zgjasin.

– Kemi fituar tashmë besimin e klientëve dhe kemi dëshmuar kualitetin në investimet e ndërtimet paraprake.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Муратори Гроуп

     МАПА                 

Печати