log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сервис Гаги (Air Sun)

airsun logo

Адреса: ул.Никола Парапунов бр.3а лок.4/2, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 6161 162
Мобилен: +389 70 239 896
Е-маил: info@airsun.com.mk

web   fbfb  

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00 

      ОПИС                

Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди. Во областа за изведба на вентилација, продажба на климатизација и сервисирање на иститите, со сигурност можеме да потенцираме дека сме специјализирани за сервис и монтажа на клима уреди за сите типови, како и топлотни пумпи, еко системи, со што нашите клиенти се секогаш сигурни од купениот производ за што сме должни во рок од 24 часа нашите сервисери со сигурност да го отстранат дефектот.

Нашите почетоци бележат задоволни корисници на уредите и услугите, со што го изградивме патот до квалитетот, навремените изведби и брзите сервисни интервенции кои се одлика и ден денес на нашето претпријатие.

Сервис
Сервисирање на сите видови клима уреди и опрема за климатизација како и опрема за греење/ладење/вентилација.
e-mail: servis@airsun.com.mk

Проектирање
e-mail: agron.ziberi@airsun.com.mk

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сервис Гаги (Air Sun)

     МАПА                 

Печати