log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Електрогрејачи Мис - Х

 elektrogrejacilogo

Адреса: ул."Н.Панчева" - бб
2210 Пробиштип, Македонија
Телефон / Факс: ++ 389(0)32 480 122
++389(70) 920 756
E-mail: grejaci@yahoo.com
Вебстрана: www.elektrogrejaci.mk

      ОПИС                

Ние сме компанија за Производство на Електрични Цевни Грејачи, лоцирани во Пробиштип, и сме единствена Фабрика во Македонија од ваков тип што имаме целосен и заокружен процес на производство на електрични грејачи. 
Располагаме со најквалитетна опрема за производство на електрични цевасти грејачи од светски познатиот Шведски производител - КАНТАЛ, со годишен капацитет за производство од преку 220.000 парчиња.
Ваквата опрема комбинирана со нашиот високостручен кадар и огромните 25 години искуство во ова поле на работа придонесоа да нашите производи се одликуваат со врвен квалитет, во согласност со нашето главно мото двигател на нашиот развој:

- КВАЛИТЕТ И КОНКУРЕНТНОСТ

Произведуваме цевни грејачи, патронски грејачи, појасни грејачи, керамички грејачи, галвански грејачи и други пратечки грејни елементи,
Цевните Грејачи ги изработуваме од висококвалитетни иноксни цевки, со две варијанти на финален пречник на грејач кој може да биде Ф6,5мм, и Ф8,5мм., а должината на грејачот во развиена форма може да се движи од 100мм. до 5000мм., а потоа обликувани во најразновидни илјадници форми и типови на грејачи.

Како асортиман на грејачи огромна е листата на производи од нашето производство што се употребуваат во најразлични средини - медиуми на работа: (воздух, вода, масла, киселини, разни флуиди и други), но главно би ги ставиле во три категории:
- Грејачи за домакинство и широка потрошувачка
- Грејачи за Угостителска опрема и Пекарство
- Грејачи за Индустрија и Специјална намена

Нашиот приоритет е да нашиот купувач во најкраток можен рок добие најквалитетно решение по мерка, што значи дека нашето производство е флексибилно и ориентирано кон сите стандардни, а истовремено и кон сите спечифични барања на потрошувачите . Доволно е да ни доставите цртеж, примерок (мустра), или ваша замисла (идеја), за она што ви е потребно и нашиот стручен тим ке изработи соодветен готов производ, најдобар за вашите потреби.
За се што ви е потребно од било какви електрични грејачи, слободно контактирајте не, со задоволство ви стоиме на располагање.

    ГАЛЕРИЈА           

Електрогрејачи Мис - Х

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати