log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Метал Нет

metalnet logo

Aдреса: ул.Индрустриска бр.11, Куманово, Македонија
Телефон: +389 31 419 079
               +389 31 425 885
Факс:      +389 31 416 754
E-маил: metalnetmk@yahoo.com

 fbfb   web
Работно време:
Пон до Пет  од 08:00 до 16:00
Сабота      од 08:30 до 15:00

      ОПИС                

Метал Нет Куманово е основана во 2008година.
„Трговија со челични цевки (шавни и бесшавни), профили, носачи, лимови(топло валани,ладно валани и поцинкувани) флахови, винкли, поцинкувана трака, материјали за заварување, округли правоаголни и квадратни челици за машинска обработка, алатни челици, инокс, бронза, мрежи и жици. Вршиме услуги сечење на бонсек до ф 450 мм и сечење на лимови со дебелини од 0.3 мм до 2.0 мм“

    ГАЛЕРИЈА           

 

Метал Нет

     МАПА                 

Печати