log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Клосе Делчево

 klose logo 1

Адреса: ул.Царевоселска бр 14
2320 Делчево , Македонија
Моб: +389 (078) 376 062

   fbfb

      ОПИС                

Авто сервисот Славчо Клосе  е еден од најдобрте  сервиси за фарбање на сте видови коли , како и за чистење на фарови кој ни се потребни посебно во зимскиот петиод .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Клосе Делчево

     МАПА                 

Печати