log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МАК МЕДИКА ДОО СКОПЈЕ


 
Адреса:ДАМЕ ГРУЕВ 5-9 Скопје
Телефон:(02) 3225 773 / (02) 3225774
              
Е-маил:makmedika@hotmail.com

      ОПИС                

 

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.

• Стоматологија

• Општа медицина

• Гинекологија

• Бесплатна испорака и монтажа на апарати набавени од Мак медика
• Бесплатна консултација при планирање на нови ординации и забни техники со потребни техничко - просторни карактеристик и обезбедена гаранција за секој нов уред
• Одржување на опремата набавена од Мак медика
• Сервисирање со оригинални резервни делови од производителите

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати