log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Евростилл М

EVROSTILLM LOGO 2

Адреса : ул.Ленинова бр.12
2400 Струмица Македонија
Моб: +389 (075) 490 650
Тел: +389 (034) 325 564
Е-маил: evrostilm@yahoo.com

   fbfb    web

      ОПИС                

За нашата компанија
Евростил-М, постои од 2003 година. Се занимава со производство на мебел и изградба на станбени објекти. Постојано ги следи иновациите и потребите на пазарот, со цел да одговори и ги применува истите. Инвестира во модерни механизации и квалитетен репроматеријал, со цел постигнување на квалитетен производ
НИЕ ГО ГРАДИМЕ И ОПРЕМУВАМЕ ВАШИОТ “ТОПОЛ ДОМ“!

Во мебелната индустрија, произведуваме со софистицирани машини за кроење, кантирање и склопување на иверка и медијапан. Нудиме широк дизајн на мебелни аксесуари како: окови, умивалници, рачки, механизми, чешми и др.
СЕ НА ЕДНО МЕСТО КАЈ НАС!
Визија и цел
Нашата визија е да создадеме насмевка на вашето лице.
Одлуката за купување на сопствен дом е тешка, долгорочна и голема финансиска инвестиција.
Затоа нашата крајна цел е создавање на квалитетни станови со врвна изолација, квалитетен производ. Опремување на истите станови со квалитетен и современ мебел, произведен од нас.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Евростилл М

     МАПА                 

Печати