log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ботонекс

botoneks logo


Адреса: Бракја Миладинови 166/5,1200 Тетово
Телефони: +389 (072) 520 251; +389 (044) 332 000
Е-маил accessories@bottonex.net

web   fbfb   instagram

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 18:00

      ОПИС                

Ботонекс е компанија која е главен застапник на фирмата "Линеа Ботонекс" која се наоѓа во Келце, Полска и е реномиран производител и увозник на приспособени додатоци за облеката.

Нашата работа започнува во 2018 година и иако само кратко време работиме сепак значајно е тоа време затоа што за краток период успеавме да се афирмираме на пазарот.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ботонекс

     МАПА                 

Печати