log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ТИАМО СКОПЈЕ - САРАЈ


 

Адреса:Ул. 1722 Бр.106
Телефон:+389 78 357 489
Е-маил:
info@tiamo.mk
    

      ОПИС                

Безброј комбинации, но само еден препознатлив вкус и квалитет од Тиамо.
 
Компанијата „Тиамо“ постојано инвестира во човечкиот капитал како најважен елемент во работењето и постигнувањето на дефинираните стратешки цели.
Чадено пилешко филе од Тиамо, лесна и вкусна закуска за секое време.
Производите на Тиамо можете да ги најдете во сите добро снабдени маркети.
Најсвежото месо од нашите кланици, сега поблиску до вас! Во КАМ маркетите побарајте го нашето домашно одгледано јунешко месо пакувано во контролирана атмосфера и без замрзнување според најсовремените стандарди за производство на свежо месо. Купувајте свежо и безбедно месо со HACCP и HALAL сертификати и вкусете ја разликата во квалитет и вкус. Тиамо, традиција на вашата трпеза.
Специјален избор, за вашата трпеза.
Вкусете го најдоброто месо.
Докажан квалитет.
Највкусното пилешко месо, сега поблиску до вас! Купувајте свежо и безбедно месо со HACCP и HALAL сертификати и вкусете ја разликата во квалитет и вкус.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати