log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

ДАМЕЛИ

1006179 543558765702982 127377476 n

Улица: Крушевска Република бр.419, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 71 342 567 - Marjan
+389 78 409 750 - Jovica
Е-маил: dameli.kontakt@gmail.com

      ОПИС                

ДАМЕЛИ ДООЕЛ - Продажба на пластична, стиропорна и алуминиумска амбалажа за храна.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ДАМЕЛИ

     МАПА                 

Печати