log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Ролипласт

rolilogo

Ул. Ѓоце Симоски 12
1200 Тетово
е-маил: roliplast.tetovo@yahoo.com
тел: +389 (070)263-411

      ОПИС                

 Ролпласт е компанија за производство на прозори , ролетни и тушкабини

    ГАЛЕРИЈА           

 

ролипласт

     МАПА                 

Печати