log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: +38970 733 861
• Адреса: Желин
• Град: Тетово
• Држава: Македонија
• Е-пошта: shemsedin.abduli@yahoo.com

Profix произведува различни суви и течни материјали со сертификација, како:
• -Минерални и пластични абриби
• -Лепак за плочки
• -Гранит
• -Стиропор
• -Глет маси
• -Внатрешни и надворешни бои
Исто така Profix го поседува и системот Profimix со компјутерско мешање по барање на консуматорите.
Ние ви нудиме квалитет а вие сте тука да одлучите

Печати

Контакт

ПРОФИХ ЕМАСС-ФИЗ ДООЕЛ
1220
Tetovo
Profix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass FisProfix Emass Fis