log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Попусти,промоции..и

nopic
АЛБО ДИЗАЈН
(БИЗНИС УСЛУГИ / Дизајн – услуги)
03-20-2020
МАРАИ ДООЕЛ
МАРАИ ДООЕЛ
(ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ / Други производи од градежништво и недвижнини)
03-20-2020
ЈУ СМ
ЈУ СМ
(ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ / Скали и скелиња)
03-20-2020
РБИ КОМПАНИ
РБИ КОМПАНИ
(ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ / Врати)
03-19-2020
МЕТАЛКО БЈ
МЕТАЛКО БЈ
(ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ / ПВЦ столарија)
03-18-2020
ПИЦЕРИЈА НАПОЛИ
ПИЦЕРИЈА НАПОЛИ
(ХРАНА И ПИЈАЛАЦИ / Тестенини)
03-17-2020
ПИЦЕРИЈА МОЛИНО
ПИЦЕРИЈА МОЛИНО
(ХРАНА И ПИЈАЛАЦИ / Тестенини)
03-17-2020
Profix Emass Fis
Profix Emass Fis
(ХЕМИКАЛИИ / Бои)
03-16-2020
EURO ZGJIMI
EURO ZGJIMI
(МИНЕРАЛИ И МЕТАЛУРГИЈА / Железо)
03-16-2020
Мечкуевска куќе пуже
Мечкуевска куќе пуже
(ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО / Понуда во ресторани)
03-13-2020
Хотел Милениум
Хотел Милениум
(ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО / Хотели и мотели)
03-13-2020
Сметководствени и консултантски услуги
Сметководствени и консултантски услуги
(БИЗНИС УСЛУГИ / Сметководствени услуги)
03-13-2020
Производство на средства за хигиена
Производство на средства за хигиена
(ДОМ И ГРАДИНА / Хемикалии за домаќинства)
02-27-2020
Продажба на големо
Продажба на големо
(КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ / Канцелариска опрема)
02-27-2020
Продажба и монтажа на соларни системи и колектори
Продажба и монтажа на соларни системи и колектори
(ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ / Соларни системи и колектори)
02-24-2020

Објавувајте ги Вашите попусти/промоции на www.Biznis.eu.mk бесплатно засекогаш !

Објавете ги Вашите попусти БЕСПЛАТНО и споделете ги на социјалните на facebook !


ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ

ГРАДЕЖНИШТВО И НЕДВИЖНИНИ

Ѕидни украси - Ќерамиди - Алуминиумска браварија - Бања - Бетон и додатоци - Варовник - Врати - Геосинтетици - Гипс системи - Греење - инсталации - Декоративни додатоци - Додатоци за врати и прозорци - Дрвен градежен материјал (Греди) - Други производи од градежништво и недвижнини - Ескалатори и делови за ескалатори - Завеси - Изведба на електрични инсталации - Изведба на инсталации - Инсталации за контрола на вода - Камен за уредување земјиште - Каменоломи - Камини и ќумбиња - Капии - Кровови и кровни конструкции - Лим и лимени производи - Лифтови и делови за лифтови - Материјали за звучна изолација - Материјали за изолација на топлина - Материјали за изолација од влага - Материјали за ѕидање - Материјали и додатоци за под - Материјали од метал - Материјали од пластика - Мермер и гранит - Мијалници (Лавабоа) - Мозаици - Монтажни куќи - Мултифункционални материјали - Надгробни плочи и споменици - Настрешници и додатоци - Настрешници и додатоци - Недвижнини - изнајмување - Недвижнини - продажба - Нискоградба - Обработка на дрво - Објекти – Брза градба - Огради - Олуци и додатоци - ПВЦ столарија - Панели - Паркет и ламинат - Паркинг системи - Песок - Плочки и додатоци - Прозорци - Производи од челик - Резба на камен и скулптури - Рушење на градби - Сауни - Системи и делови за подно греење - Скали и скелиња - Скалила и делови за скалила - Славини и чешми - Соларни системи и колектори - Сончеви соби и стаклени куќи - Стакла за градби - Тавани - Тапети - Фасади - Фонтани - Цевки - Цевки - додатоци - Челични конструкции - Штици (Даски)

КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ

КАНЦЕЛАРИСКИ И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ

Бришачи за табла - Географски карти и атласи - Други канцелариски и училишни материјали - Информатори - Календари - Калкулатори / Дигитрони - Канцелариска опрема - Канцелариска хартија - Канцелариски лепак и лепливи траки - Канцелариски материјали - Канцелариски материјали за сврзување - Канцелариски материјали за сечење - Канцелариски прибор - Книги - Коректори и гуми за бришење - Корици за книги - Маркери - Материјали за образование - Материјали за пишување - Материјали за скицирање - Материјали за уметност - Матрици / Сита - Моливи - Опрема и материјали за принтери - Организатори за биро - Острилки за молив - Папки - Пенкала - Печати - Пликоа - Ранци за училиште - Речници - Системи за бироа - Сликарски штафелаи - Списанија - Табли - Тетратки и блокчиња за пишување - Тефтери - Торби за училиште - Торбички и прибори за моливчиња - Училишни клупи - Факс - Фотокопири

БИЗНИС УСЛУГИ

БИЗНИС УСЛУГИ

Агенциски услуги - Аукции (Лицитации) - Банкарски услуги - Брокерски услуги (Посредување) - Веб дизајн и развој - Видео продукција - Виртуелни канцеларии - Градежништво – услуги - Детективски услуги - Дизајн – услуги - Други бизнис услуги - Заштита од штетници - услуги - Инвестициски услуги - Индустриско перење - услуги - Интернет услуги - Испорака на пратки - Истражување и развој – услуги - Компјутерски услуги и информациски технологии - Консалтинг - Конференциски услуги - Корпорациски регистрации и пренесувања - Логистика – услуги - Менаџирање на саеми - Надворешно рекламирање - Наплата на долгови - Обработка – услуги - Образование и обуки - Односи со јавност – услуги - Осигурителни услуги - Пасош и виза - Поправки и поддршка - Правни услуги - Превод – услуги - Работа и вработување - Ревизорски услуги - Рекламирање (Маркетинг) - Сервиси за чистење - Сметководствени услуги - Соработка на проекти - Телекомуникации – услуги - Уверенија - Управување (Менаџмент) со синџир на набавка - Управување со згради - Управување со фондови - Услуги за деловни патувања - Услуги при договор за закуп - Фотокопии - Хостинг - Царинско посредување

КОМПЈУТЕРСКИ ХАРДВЕР И СОФТВЕР

КОМПЈУТЕРСКИ ХАРДВЕР И СОФТВЕР

PDA - USB геџети - USB стикови - USB хаб - Аудио карти - Батерии за лаптоп - Веб камери - Графички карти - Десктоп компјутери - Други делови за компјутер - Други додатоци за компјутер - Други единици и складишни уреди - Други мрежни уреди - Други производи за компјутер - Заштитни ѕидови и Виртуелни приватни мрежи - Индустриски компјутери и додатоци - КВМ Свич - Компјутерски кабли и приклучоци - Кулери - Кутии за хард дискови - Куќишта - Ладење за лаптоп - Лаптоп-и (Преносни компјутери) - Матични плочи - Мауси (Глувчиња) - Мемориски картички - Модеми - Монитори - Мрежен свич - Мрежен хаб - Мрежни кабинети (Ракови) - Мрежни карти - Налепници за лаптоп - Напојување - Оптички уреди - Подлоги за маус - Празни дискови (CD - Принтери - Проектори - Процесори - РАМ Меморија - Работни станици - Рутери - Сервери - Скенери - Софтвер - Средства за чистење компјутери - Таблет компјутери - Тастатури - Тастатури и мауси – комплети - Тонери и кертриџи - Уреди за мрежно складирање - Флопи диск единици - Фотокопири - Хард дискови

МЕХАНИЗАЦИЈА (МАШИНИ)

МЕХАНИЗАЦИЈА (МАШИНИ)

Алат за механизација - Бојлери за индустрија - Вентилација - Виљушкари - Делови за вентилација - Делови за мотор - Дизајн на делови за механизација – услуги - Дизајн на механизација – услуги - Додатоци за мотори - Друга механизација - Индустриски кочници (сопирачки) - Индустриски тркала - Индустриски уреди за климатизација - Испарувачи - Компресори - Комунални машини - Користена механизација и опрема - Користени делови за механизација - Ленти за производство на електроника - Материјали за заварување и лемење - Механизација за градежништво (Градежни машини) - Механизација за гума - Механизација за земјоделство - Механизација за земјоделство - резервни делови - Механизација за земјоделство - резервни делови (ко - Механизација за изработка на каиши - Механизација за изработка на капачиња - Механизација за изработка на материјали за градежн - Механизација за изработка на обувки - Механизација за изработка на производи за домаќинс - Механизација за изработка на производи од кожа - Механизација за изработка на ракавици - Механизација за изработка на стакло - Механизација за изработка на торби - Механизација за исхрана - Механизација за металургија - Механизација за наводнување - Механизација за облека - Механизација за обработка на дрво - Механизација за обработка на стакло - Механизација за обработка на храна - Механизација за пакување - Механизација за печатење - Механизација за пластика - Механизација за плетење чорапи - Механизација за рударство - Механизација за текстил - Механизација за третман на пијалаци - Механизација за фарми - Механизација за формирање пакети - Механизација за хартија - Механизација за шумарство - Механизација на обработка на метали - Мотори - Обработка на делови за механизација – услуги - Опрема за генерирање гасови - Опрема за греење и ладење - Опрема за заварување - Опрема за заштеда на електрична енергија - Опрема за индустриски филтри - Опрема за ласери - Опрема за маркирање - Опрема за производство на хемикалии - Опрема за процесирање хемикалии - Опрема за прочистување воздух - Опрема за прочистување масла - Опрема за сточарство - Опрема за управување со материјали - Опрема за чистење - Силоси - Сушачи - Третман на механизација – услуги - Фармацевтска механизација - Филтри за машини