log in

Маркетинг

Рекламирајте се овде..

Специјална понуда за Ваше присуство на www.biznis.eu.mk

За www.biznis.eu.mk

     - Првиот приватен бизнис клуб
- Над 400 компании членки
- Над 500 компании застапени со своја реклама на www.biznis.eu.mk - Над 200 вести дневно од Македонија и Светот
- Стотици бесплатни Он Лине ТВ канали
- Бесплатна можност за објавување на Попусти / Промоции за сите компании од Македонија

Со сето ова е постигната посетеност од над 10.000 уникатни посети дневно

Обезбедете го Вашето присуство

      Редовен листинг во делот на компании по категорија со можност да Ви креираме бизнис профил со 10 фотографии и една страна текст за опис
Промоција на Вашиот Бизнис профил со платетена Facebook објава до 20.000 корисници / прегледи !
Промотивно и ограничено - 130 евра годишно !

Фиксен Страничен Банер во форма на квадрат (должината еднаква на висината)
Промоција на Вашиот Бизнис профил со платетена Facebook објава до 20.000 корисници / прегледи ( за месечен договор ), до 100.000 корисници / прегледи ( за годишен договор )
Промотивно и ограничено -  595 евра месечно / 4.100 евра годишно !

      Подвижен банер на врвот:

А) Една слика 495 евра месечно / 1.900 евр годишно
Промоција
на Вашиот Бизнис профил со платетена Facebook објава до 30.000 корисници / прегледи ( за месечен договор ), до 100.000 корисници / прегледи ( за годишен договор )


Б) Попуст за секоја наредна дополнителна слика од 30%

В) Сите 6 слики без можност за присуство на друга компанија 695 евра месечно / 4.950 евра годишно

Интро / POPUP слика / видео пред почеток на страната
Промоција
на Вашиот Бизнис профил со платетена Facebook објава до 30.000 корисници / прегледи ( за месечен договор ), до 150.000 корисници / прегледи ( за годишен договор )
Промотивно и ограничено : 500 евра месечно /2.500 евра за 6 месеци


Целосно брендирање на страната (позадина)
Промоција
на Вашиот Бизнис профил со платетена Facebook објава до 50.000 корисници / прегледи


Промотивно и ограничено - 900 евра месечно

 

* Со секоја реклама ГРАТИС Хостинг за Вашата веб страна од 1 година
- 2GB простор за Вашата веб страна и до 30 емаил адреси !

** 25 % од сите собрани средства ќе бидат доделени во хуманитарни цели